Байдън официално обяви кандидатурата си за следващите президентски избори.  Във

...
Байдън официално обяви кандидатурата си за следващите президентски избори.  Във
Коментари Харесай

Байдън обяви кандидатурата си за следващите президентски избори

Байдън публично разгласи кандидатурата си за идващите президентски избори. 

Във видео, оповестено тази заран, Байдън обрисува надпреварата през идната година като битка против републиканския екстремизъм, имплицитно потвърждавайки, че се нуждае от повече време, с цел да извърши изцяло обещанието си да възвърне характера на нацията.
" Когато се кандидатирах за президент преди четири години, споделих, че сме в борба за душата на Америка. И към момента сме ", сподели той във видеото, което стартира с изображения на деятели за въстанието и правата на абортите от 6 януари 2021 година, протестиращи пред Върховния съд на Съединени американски щати.

" Въпросът, пред който сме изправени, е дали през идващите години ще имаме повече или по-малко независимост. Повече права или по-малко ", споделя Байдън. " Знам какъв желая да бъде отговорът и мисля, че и вие го знаете. Това не е време за блаженство. Ето за какво се кандидатирам за преизбиране. "

Официалната декларация на Байдън поставя завършек на всички останали подозрения по отношение на желанията му и слага началото на съревнование, което може да се трансформира в реванш с неговия противник през 2020 година, някогашния президент Доналд Тръмп. Той влиза в конкуренцията със забележителен законодателен връх, само че с невисок рейтинг на утвърждение - главоблъсканица, която неговите съветници до момента не са съумели да разрешат, съобщи през днешния ден.бг.

А като най-възрастният президент в историята, Байдън също се сблъсква с продължаващи въпроси по отношение на възрастта си.

Официалното обяваване на акцията за преизбиране идва тъкмо четири години след деня, в който Байдън публично разгласи кандидатурата си за 2020 година Това съревнование се трансформира в задача за възобновяване на характера на страната и попречване на Тръмп да реализира втори мандат.

Четвъртата и последна президентска акция на Байдън ще почива на сходни тематики. Точно както направи през 2020 година, Байдън се базира на идеалите на нацията, изключително с призрака на завръщането на Тръмп.

Неговият анонсиращ видеоклип предизвестява против " MAGA екстремистите ", които съгласно него " диктуват какви решения в опазването на здравето могат да вземат дамите, не разрешават книги и споделят на хората кого могат да обичат ".

" Всяко потомство американци е било изправено пред миг, когато е трябвало да пази демокрацията. Отстояваме персоналните си свободи. Отстоявайте правото на глас и нашите цивилен права ", споделя той. " А това е нашият миг. "

Но акцията на Байдън също ще се основава на популяризирането на постигнатото през първите две години от неговото президентство – и аргумента, че се нуждае от повече време, с цел да " довърши работата ".

" Знам, че можем ", споделя той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР